Het Huis

Villa (150 m2) voor 8 personen. Zeer ruime en lichte woonkamer, inclusief sfeervolle gas gestookte haard, schitterend uitzicht over de landerijen, en direct gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. De villa heeft 4 slaapkamers (1 op de begane grond) en 2 badkamers. De tuin heeft 2 terrassen en biedt optimale privacy. De gehele benedenverdieping heeft vloerverwarming.

Bij de realisatie van de villa is gebruik gemaakt van duurzame milieuvriendelijke materialen. Zo heeft de villa een halfrond mos-sedum vegetatie dak (dat van kleur verandert tijdens het wisselen van de seizoenen) en vormt het één geheel met de natuurlijke omgeving van het park.

De compleet ingerichte keuken is voorzien van o.a. combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezet apparaat. Er is een wasmachine aanwezig op de eerste etage.

40 inch TV met interactieve TV en ruim zenderaanbod. Het huis is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Hierdoor is er supersnel draadloos internet (1000 Mbit) dat gratis beschikbaar is.

 

Ons huis heeft op de benedenverdieping een badkamer en een twee-persoons slaapkamer met twee-persoonsbed. Hierdoor is het huis heel geschikt voor een gezelschap met iemand die slecht ter been is.

Hoewel de afstand van de parkeerplaats tot aan de woning slechts 400 meter is, kan dit voor sommige mensen een probleem zijn dit lopend af te leggen. Bij de receptie helpen ze u graag en kunt u desgewenst ook een rolstoel lenen. Als u van te voren laat weten dat er hulp nodig is, dan kan dat zo goed mogelijk worden geregeld.